AAK në Gjilan, ngushëllon familjen e Lutfi Haziri, për vdekjen e babait!

05.10.2015 (komentet: 0)

 


Rexhep Kadriu, Kryetari i AAK-së dhe nënkryetar i Komunës së Gjilanit, ka ngushëlluar Lutfi Haziri dhe familjne Haziri, për vdekjen e babait  Emrush (Ethem) Haziri.“Baca Lush, do të mbahet mend si një njeri i urte, humanist,  veprimtar dhe besatar i rëndësishëm i lëvizjeve shqiptare në mërgim”, ka shkruar Kadriu, në telegramin e ngushëllimit

Kthehu mbrapa

Shto koment